Långkalsongsmodet

Det kunde varit ett vårtecken, en hint om ett svalare mode. Men i den bitande kylan och snön ser man inte de tunna skjortorna som man förväntas se, utan man blänger bara avundsjukt på tjejernas långkalsonger.

2 thoughts on “Långkalsongsmodet”

  1. Med stor förtjusning har jag tagit del av denna mycket givande blogg. Ett genialt drag, att visa en del av vår verklighet på detta sätt. Och även om jag kanske också kan sakna långkalsonger när vinden viner här på den uppländska pusztan så väcker denna bild andra känslor. Nämligen, var är den riktiga Gina Tricottjejen. Inget ont om denna dam, men att jämföra henne med den riktiga är som att jämföra Björn Ranelid med Liza Marklund…

  2. Jag förstår mig inte på folk som går utan långkalsonger på vintern, och dessutom gnäller om att det är kallt utan långkalsonger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *