Nr 9: MöblarDen här fantastiska vepan sattes upp i fredags. Jag passerade med cykeln just när två män med en skylift monterade den på huset. Det var nog precis då som jag bestämde mig för det här med bloggen, faktiskt. Jag tvärbromsade, tog en dålig motljusbild och log mot mannen nere på marken som såg väldigt frågande ut. Bilden blev skitkass, tyvärr.
Idag kunde jag inte stilla mig, utan tog bilen och kameran och gjorde en liten avstickare. Jag ville få den fantastiska felstavningen på en bättre bild innan nån rättade den eller gjorde nåt annat tråkigt… och vad händer? Jo, det är nästan kö till bästa bildvinkeln! Två grönklädda killar står där i korsningen och riktar sin kameratelefon mot vepan. Vi börjar prata om felstavningar och spekulerar i hur det kunde bli så här stor poesi av det. Det är ju inte bara en vepa, utan på fyra ställen har det blivit såhär. Och veporna är STORA. Efter en stund berättar jag om bloggen såklart. De måste trott att jag är knäpp, men verkade ändå gilla idén. Tja, ni var ju inte mindre nördiga själva egentligen, som gick här och glodde och tyckte att detta var mer intressant invandrar-Malmö-coolt än det alltmer tillrättalagda Möllan. Tack för en kul pratstund, grabbar! Hoppas ni hittar till bloggen. Ni är min målgrupp, goddamn! Till er: en bild på några pizzakartonger och deras fossila släktingar:

4 thoughts on “Nr 9: Möblar”

  1. Om man förstorar upp bilden med den rödtonade vepan ser man att personen helt ogenerat och med en praktfull båge står och urinerar rätt på sängen!! Varför??

    /Henrik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *