Nr 1: Sociala medier – the next level!

duva_barn3

Att lägga upp bilder på barnen på Facebook är en vardagssyssla för de flesta föräldrar idag. Det är så man gör, det är så man delar med sig av familjealbumet, det är så man lever sitt liv i de sociala mediernas tidevarv. Alla gör det, därför att alla andra gör det och den totala öppenheten tycks numera helt avdramatiserad. Men eftersom vi hela tiden flyttar fram gränserna, så kan man undra vad som blir nästa steg i denna ogenerade exponering av det privata? Svaret finns redan nu på Norra Grängesbergsgatan:

Duva Livs har definitivt tagit det där med sociala medier till en ny nivå, när de publicerar familjebilder i skylten. På den nya ljusskylten på hörnet syns en liten flicka med baddräkt och simpuffar. Och mitt på de båda skyltfönstrena ser man samma barn på en lekplats och sittande på en karusell. Det är svårt att inte se bilderna. Det är svårt att inte undra hur stadens gator hade sett ut om alla satte upp bilder på sina barn i fönstrena. Man kanske skulle vänja sig vid det också.

duva_barn1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *